2012. október 28., vasárnap

95. rész-Bella és Harry élete

Bella és Harry élete

Bella és Harry nem olyan rég...4-5 éve házasodtak össze. Eleinte sokat veszekedtek bizalom és igazság terén, de megbeszélték és mostmár semmi sem választhatja el őket egymástól. Nekik is született gyerekük. Mégpedig egypetéjű ikrek. Bella mindig is ikreket akart. A kórházban Harry nagyon ideges volt de mégis nagyon aranyos. Az ikrek, Melanie és Darcy még csak 4 évesek, de már olyan hiperaktívak hogy az elképesztő. Egyfolytában csak szaladgálnak. Ha valamelyikük elesik...semmi baj...felkel és rohan tovább. Van egy saját kis kuckójuk és ott mindig el tudnak bújni. Harry imád velük játszani. Nagyon gondos és törődő apuka lett belőle. Órákig tudnám nézni ahogy játszanak. De a lányok is sokat nevetnek Harryn. :)
Az ikrek:
A 4. születésnapjukra egy nagyon krémes és habos csokitortát kaptak amit...hát khm..elég érdekesen fogyasztottak el. Minden tiszta csoki és hab lett. Mikor már mindenki nevetett rajtuk, belemarkoltak a habba és egymást kezdték el dobálni. 
Kinézetre Bellára hasonlítanak, de nagyon huncutok szóval a belső az a Harryé. 
Darcy első szava a cica volt, ebben is az apjára ütött, Melanie első szava viszont az volt hogy telefon volt. 
Harry szokta őket általában oviba vinni és ő is hozza el őket. Otthon, legtöbbször Bellával vannak de Harry is bármikor foglalkozik velük. 
Annyira kis mosolygósak és mindennek örülnek amit kapnak. Még a legkisebb dolognak is. De a legjobban a szobájukat imádják. Mondjuk...melyik kislány ne örülne egy ilyen szobának?! 

Személy szerint kiskoromban mindig ilyen szerettem volna...de sajnos nem volt. Na mindegy... Sok közös van a két lányban de nagyon sok az eltérés is. Melanie inkább csendesebb és szégyenlősebb, Darcy viszont mindig mosolyog és mindenkinek nagyon nyitott. Nem fogja vissza magát...csak beszél. Melanie inkább Harrysebb, Darcy viszont inkább Bellásabb. 
Egyszer akartak még egy gyereket, de már nem lehetett. Bella olyan betegséget kapott ami befolyásolná a baba egészségét. Ezért inkább nem kockáztatnak. 
Persze Bellának nem lesz semmi baja ettől, csak a magzatnak lenne és valószínűleg valamilyen betegséggel születne meg...

2 megjegyzés:

  1. Szia:( sajnos be kell ,hogy valljak valamit...régebben ez volt a kedvenc blogom amit nap mint nap elolvastam, de ,hogy most már idősek ,dina beteg, lányuk nagy stb így már nem az igazi...lehet ,hogy huzni akarod a dolgokat de lehet ,hogy sokkal jobban járnál ha újat írnál.:) mert nagyon ügyesen írod a történet, és meg se kottyana neked:) remélem azért nem bántottalak meg nagyon de én így érzem:(

    VálaszTörlés
  2. :) dehogy!! tudom csak ezt még be kell fejeznem és utána jön a másik blog!:)

    VálaszTörlés