2012. október 28., vasárnap

94. rész-Abby és Louis élete

Abby és Louis élete

Abby és Louis...Miután Jessica megszületett, rá egy pár hétre kijelentették hogy összeházasodnak. Januárban megvolt az esküvő és aztán 2 hétig Párizsban voltak nászúton. Mind a ketten nagyon élvezték. A mai napig is együtt élnek, boldog és szeretetteljes házasságban. Van 2 gyerekük. Egy fiú és egy lány. Emily született meg először. Ő most 15 éves és imádja az iskolát...Hát..ebben nem Abbyre ütött, de Louisra sem. Mindig is kitűnő tanuló volt és most az egyik legismertebb londoni középiskolát fogja kezdeni. Emily és Jessica nagyon szeretik egymást. Olyanok mint a testvérek. Mindent meg tudnak egymással beszélni.
Ő itt Emily:

Emily az apjára ütött. Ugyanolyan bolond és őrült amilyen Louis volt. Imádja a csíkos dolgokat és a répát is. Amikor Emily 10 éves volt karácsonyra Louistól Kevint kapta meg. Emily nem értette hogy miért egy kitömött galambot kap de aztán rájött hogy a szándék a lényeg, és mivel nekik nincsen háziállatuk ezért még mindig Kevin a kis kedvencük. :D
Abbynek és Louisnak van még egy fiuk is, akit Thomasnak hívnak. Egyszerűen csak Tom. Most 11 éves. 
Ő itt Tom:

Aranyos kissrác. Mindenki imádja. Nagyon kisfiús. A kinézete is. Imádja a nővérét zaklatni, de nem szoktak veszekedni. Sem verekedni. Bármi van megbeszélik és kész. Tom és Emily nagyon szeretik egymást. Emilynek kiskorában...húú...Tom kb. 6 éves volt amikor Emily 10. Egy fiú, Emily osztálytársa egyszer elment Abbyékhez, mert közös házit kellett csinálniuk. Emily nem nagyon szerette azt a fiút mert egyfolytában csúfolta őt. És mikor elkezdtek tanulni Tom bement hozzájuk és megfenyegette a fiút, miszerint ha egy ujjal is hozzáér Emilyhez, akkor Tom meg fogja enni a fiú csokiját. Érdekes helyzet lehetett.. 
Tom is jó tanuló, de ő most még csak 5.es és neki még van ideje a továbbtanuláson gondolkozni. Vagy ügyvéd vagy pedig énekes szeretne lenni. Nem vitás..az apjára ütött. Nagyon jó hangja van, már a tanárjai és megjegyezték. 
De nem csak Tom jár ebben a cipőben..Emilynek is fantasztikus hangja van. Ő is vagy énekes szeretne lenni vagy pedig modell. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése